آموزش و طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل بسیار خوشمزه به روش مکزیکی
آموزش و طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل بسیار خوشمزه به روش مکزیکی
طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام کسادیا مرغ و فلفل را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل بسیار خوشمزه به روش مکزیکی
این غذای خوشمزه یک نوع پیش غذای مکزیکی می باشد
مواد لازم برای تهیه کسادیا مرغ و فلفل :
سینه مرغ بدون پوست و استخوان :♦: نیم کیلو
فلفل سبز :♦: 2 عدد
فلفل قرمز چیلی :♦: 1 عدد
پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید) :♦: 1.5 پیمانه
تورتیلا :♦: 6 عدد
روغن زیتون :♦: یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (یک عدد گوجه فرنگی ریز) :♦: نیم پیمانه
پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن) :♦: سه قاشق غذاخوری
گشنیز یا ریحان تازه خرد شده :♦: یک قاشق غذاخوری
آموزش و طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل بسیار خوشمزه به روش مکزیکی
زمان آماده سازی و پخت این غذا جمعا حدود 40 دقیقه طول می کشد
طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه کسادیا مرغ و فلفل ابتدا باید
مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.
روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.
مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید.
تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارد.
برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید.
آموزش و طرز تهیه کسادیا مرغ و فلفل بسیار خوشمزه به روش مکزیکی
- ۹۷/۰۷/۰۶