طرز تهیه و آموزش تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی با طعمی خوشمزه و عالی
طرز تهیه و آموزش تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی با طعمی خوشمزه و عالی
طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام ران مرغ با آجیل برزیلی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و آموزش تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی با طعمی خوشمزه و عالی
ران مرغ با آجیل برزیلی یک ترکیب بسیار خوشمزه و دلچسب است که با یک بار امتحان شیفته ی طعم آن خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی :
ران مرغ :♦: ۶ تکه
آجیل برزیلی :♦: ۱۵۰ گرم
زنجبیل پوست کنده :♦: یک تکه
سیر :♦: ۱ حبه
عصاره لیموترش :♦: ۱ عدد
شیر نارگیل :♦: ۲۵۰ گرم
رب انار :♦: ۴ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سرو:
روغن کلزا :♦: ۲ قاشق غذاخوری
بادمجان بزرگ :♦: ۲ عدد
انار :♦: ۱ عدد
طرز تهیه و آموزش تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی با طعمی خوشمزه و عالی
بادمجان ها را باید از درازا برش دهید.
طرز تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی ابتدا باید
آجیل های خرد نشده برزیلی را به همراه زنجبیل، سیر و عصاره لیمو در یک غذاساز بریزید.
آن ها را خوب مخلوط کنید تا زمانی که به خمیری یکدست تبدیل شود.
بعد شیر نارگیل و رب انار را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا خوب ترکیب شود.
سپس آن را در یک کاسه بزرگ ریخته و مرغ را اضافه کنید.
این ترکیبات را خوب هم بزنید تا مرغ ها از این سس پوشیده شوند، بعد روی کاسه را پوشانده و تمام شب در یخچال بگذارید.
بعد از این مدت یک ظرف گود مخصوص فر برداشته و مرغ ها را داخل آن بچینید.
ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه یا ۱ ساعت داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب بپزند و طلایی رنگ شوند.
در حالی که مرغ ها دارند می پزند، روی بادمجان ها را روغن بزنید و در ماهیتابه برای ۴ دقیقه سرخ کنید.
حالا بادمجان ها را در بشقاب سرو قرار دهید و مرغ های پخته را روی آن بچینید، و در آخر هم آجیل های خرد شده و دانه های انار را روی آن پخش کنید.
طرز تهیه و آموزش تهیه ران مرغ با طعمی خوشمزه و عالی
طرز تهیه و آموزش تهیه ران مرغ با آجیل برزیلی با طعمی خوشمزه و عالی
- ۹۷/۰۷/۰۶